Hirdetmények

Dr. Szemerédi László - 2021-07-16

Elindult a 3. oltás. A https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas oldalon foglalhatnak időpontot azok, akik már legalább négy hónapja megkapták a második oltást. A KISKUNFÉLEGYHÁZI KÓRHÁZI OLTÓPONTON történik. Rendelésünkön a 3. oltás jelenleg nem elérhető.

Dr. Szemerédi László - 2021-06-25

Továbbra is érvényben van az a két központi rendelkezés, hogy Légúti panaszokkal rendelkező és/vagy lázas beteg személyes megjelenés helyett először telefonon vegye fel a kapcsolatot velünk, valamint továbbra is maszkot kell viselnie és 1 m távolságot kell tartania a páciensünknek, hozzátartozójának a váróban és rendelőnkben.

Dr. Szemerédi László - 2021-03-20

Vezetékes telefonszámunk változatlan (76/953-049), de csak rendelési időben él. Rendelkezésre állási időben, sürgős esetekben a 70/277-1767-es telefonszámon érnek el. Kérem, a mobilszámon csak halaszthatatlan esetben keressenek. A rendelés során beteget vizsgálok és/vagy a vezetékes számon beszélek valakivel. Sajnos nincs kapacitás arra, hogy egyszerre 3 páciensem dolgát intézzem. Köszönöm.

Dr. Szemerédi László - 2021-05-25

Ismét lehet az interneten időpontot foglalni a rendelésünkre:
https://erodium.hu/paciens
Kérjük, néhány szóval írja meg, miért érkezik.
Mindig be kell jelentkezni az emeleti automatánál.

Dr. Szemerédi László - 2020-05-25

szemeredirendelo@gmail.com
Javasoljuk használatát. A telefonvonal leterhelt, sokszor foglalt. E-mail-re 1 munkanapon belül válaszolunk. (De nem online - rendelési időben nincs kapacitás az e-mailek figyelésére).

Dr. Szemerédi László - 2019-10-21

Rendelésünkön is elindult a vérvételi szolgáltatás. Előzetes megbeszélés alapján, térítés ellenében, 0 perc várakozással. A leletet és az esetleges teendőket-javaslatokat e-mailben elküldjük. Részletek a rendelőben.

Dr. Szemerédi László - 2021-08-21

Újdonságok, információk kapcsán keresse fel a www.szemeredilaszlo.hu oldalt.

Korábbi hirdetmények

Dr. Szemerédi László - 2021-01-01

Tisztelt Pácienseink!

Rendelésünkre mindig be kell jelentkezni az emeleti automatánál.

Légúti panaszokkal rendelkező és/vagy lázas beteg személyes megjelenés helyett először telefonon vegye fel a kapcsolatot velünk (továbbra is érvényben van ez a központ rendelkezés).

A RENDELŐI TELEFONSZÁM CSAK RENDELÉSI IDŐBEN ÉL. Sokszor foglalt jelzést hallanak, mert más pácienssel beszélünk, kérjük megértésüket, nincs több telefonvonalunk, nincs több kezünk.


Nagyon kérjük, hogy a MOBILTELEFONSZÁMOT a rendelési idő alatt NE hívják. Ez a rendelői számon folytatott telefonkonzultációt és az előjegyzett beteg személyes betegvizsgálatát is nagymértékben zavarja. Kérjük, válasszák a RENDELŐI SZÁMOT, az E-MAIL-t (gyorsan válaszolunk) vagy az erodium.hu oldalon az e-rendelést. Köszönjük!

Amennyiben időpontra szeretnének jönni (elkerülve a várakozást), a telefonban az asszisztenseknek mondják el, mi miatt keresnek, mi miatt szeretnének jönni. Elképzelhető, hogy nem is szükséges a személyes megjelenés. Csak olyat intézünk telefonon, ami biztonsággal intézhető. A személyes megjelenésre kapott időpont előtt elegendő pár perccel korábban érkezni, és MINDIG BE KELL JELENTKEZNI AZ EMELETI TERMINÁLON. Késés esetén az időpont törlődik! Az Egészségházban viseljenek maszkot, egymástól tartsanak 1 m távolságot!


Rendszeresen szedett GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSA -az eddigi, jól kialakult gyakorlatnak megfelelően- továbbra is TELEFONON vagy e-mailben vagy az erodium.hu oldalon keresztül lehetséges. Mindig kérjük a gyógyszerek nevének, adagolásának, hatáserősségének (mg) közlését, így tudjuk elkerülni a félreértéseket.

Táppénzes papírok kiadása, szociális ügyekhez szükséges dokumentumok és igazolások kiadása az asszisztensi irodában történik.

A BETEGBEHÍVÓ RENDSZERBE TÖRTÉNŐ BEJELENTKEZÉS MINDIG SZÜKSÉGES.
KOPOGTATÁST KÉRJÜK MELLŐZNI! - Kivéve: Rendőrség, Terrorelhárítási KommandóKöszönettel:
Dr. Szemerédi László, Szórád-Szél Anita, Keleti Mária